Facebook Blog

Blogoljunk a Facebook oldalakról

A FB Szolgáltatás kategória bejegyzései

Közel egy évtizede foglalkozom belföldi és nemzetközi költöztetéssel, áruszállítással és lomtalanítással. Lakossági és céges ügyfeleknek is nyújtok szolgáltatást, ugyanolyan feltételekkel, árakkal. A héten minden nap dolgozunk, hétvégén nem számolok felárat. Kollégáim egytől – egyig elegendő szakmai tapasztalattal rendelkeznek egy költöztetés probléma mentes lebonyolításához. Kérjen árajánlatot, akár a facebook oldalamon keresztül.

Facebook oldal URL: https://www.facebook.com/koltoztetes

 • Költöztetés, nemzetközi költöztetés és fuvarozás gond nélkül. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • First Bike Kerékpárüzlet, Szervíz és Webáruház

  Boltunk 2010 márciusában nyitott Budapesten a XI. kerületben, a Fehérvári út 88. szám alatt. A bolthelység kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy tömegközlekedéssel, autóval és kerékpárral is könnyen megközelíthető legyen. Az üzlettel szemben van a villamosmegálló, kb. 200 méterre van a kerékpárút, és a bolt előtt, vagy a háztömb körül a nap bármely szakaszában könnyen lehet parkolóhelyet találni.

  Üzletünk kerékpárok értékesítésével és szerelésével, kerékpáralkatrészekkel, tartozékokkal és kerékpáros ruházattal foglalkozik. Üzletünkben elsősorban a Kross (www.kross.hu) és Cube (www.cube-bikes.hu) márkájú kerékpárok találhatóak meg készleten, de gyakran értékesítünk Hercules, Schwinn-Csepel, Mongoose, Mali, Wheeler, Montana, Kona, Haibike és Neuzer típusú kerékpárokat is. Ezek mellett rendelésre szinte bármilyen Magyarországon forgalomba lévő kerékpárt vagy alkatrészt be tudunk szerezni. Mivel mindennap van árubeszerzés, ezért készletünk folyamatosan újratöltődik, illetve bővül.

  A komplett kerékpárok értékesítése mellett nagyon fontos, hogy az üzletben professzionális szervíz működik, tehát nekünk nem okoz gondot például egy tárcsafék-légtelenítés vagy egy teleszkópolaj-csere.

  Nálunk a tanácsadás INGYENES!!! Bárkinek szívesen segítünk alkatrészek kiválasztásában, vagy kerékpárépítésben.

  Célunk a kereskedelem mellett, hogy a kerékpározást, mint hobbit, sportot és szabadidős tevékenységet népszerűsítsük, éppen ezért az üzletben dolgozó szakemberek is mind kerékpárosok. Ezért olyan emberek tudnak nálunk segíteni Önnek, akik maguk is gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a kerékpárok világában.

  Jöjjön be hozzánk akár kerékpárt vagy alkatrészt szeretne venni, akár javíttatni szeretné a régi “járgányt”, akár egyedi kerékpár építésén dolgozik, akár tanácsra van szüksége!

  Facebook oldal URL: http://www.facebook.com/pages/First-Bike-Kerékpárüzlet-és-Szervíz/111348582262794

 • First Bike Kerékpárüzlet, Szervíz és Webáruház bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Ablakszigetelés.

  Az ablakszigetelo.hu hivatalos Facebook oldala. Ha a jövőben tervezel ablakszigetelést, akkor tájékozódj Facbook oldalunkon, amelyen közzé tesszük legfrissebb híreinket, akciós ajánlatainkat.
  Nincs más dolgod hátra mint kattints a linkre és lájkolj!

  Facebook oldal URL: http://www.facebook.com/ablakszigeteles

 • Ablakszigetelés. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • A költöztetés és a művelői

  A költöztetők piacán óriási harc folyik a megrendelőkért.
  Az oldal segít eligazodni a szakemberek és a kóklerek között.
  Kezdje itt a költözése megszervezését, sok bosszúságot és pénzt sprórolhat meg.

  Facebook oldal URL: http://www.facebook.com/koltoztetes.co

 • A költöztetés és a művelői bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Reklám

  Építkezés Fórum