Facebook Blog

Blogoljunk a Facebook oldalakról

First Bike Kerékpárüzlet, Szervíz és Webáruház

Boltunk 2010 márciusában nyitott Budapesten a XI. kerületben, a Fehérvári út 88. szám alatt. A bolthelység kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy tömegközlekedéssel, autóval és kerékpárral is könnyen megközelíthető legyen. Az üzlettel szemben van a villamosmegálló, kb. 200 méterre van a kerékpárút, és a bolt előtt, vagy a háztömb körül a nap bármely szakaszában könnyen lehet parkolóhelyet találni.

Üzletünk kerékpárok értékesítésével és szerelésével, kerékpáralkatrészekkel, tartozékokkal és kerékpáros ruházattal foglalkozik. Üzletünkben elsősorban a Kross (www.kross.hu) és Cube (www.cube-bikes.hu) márkájú kerékpárok találhatóak meg készleten, de gyakran értékesítünk Hercules, Schwinn-Csepel, Mongoose, Mali, Wheeler, Montana, Kona, Haibike és Neuzer típusú kerékpárokat is. Ezek mellett rendelésre szinte bármilyen Magyarországon forgalomba lévő kerékpárt vagy alkatrészt be tudunk szerezni. Mivel mindennap van árubeszerzés, ezért készletünk folyamatosan újratöltődik, illetve bővül.

A komplett kerékpárok értékesítése mellett nagyon fontos, hogy az üzletben professzionális szervíz működik, tehát nekünk nem okoz gondot például egy tárcsafék-légtelenítés vagy egy teleszkópolaj-csere.

Nálunk a tanácsadás INGYENES!!! Bárkinek szívesen segítünk alkatrészek kiválasztásában, vagy kerékpárépítésben.

Célunk a kereskedelem mellett, hogy a kerékpározást, mint hobbit, sportot és szabadidős tevékenységet népszerűsítsük, éppen ezért az üzletben dolgozó szakemberek is mind kerékpárosok. Ezért olyan emberek tudnak nálunk segíteni Önnek, akik maguk is gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a kerékpárok világában.

Jöjjön be hozzánk akár kerékpárt vagy alkatrészt szeretne venni, akár javíttatni szeretné a régi “járgányt”, akár egyedi kerékpár építésén dolgozik, akár tanácsra van szüksége!

Facebook oldal URL: http://www.facebook.com/pages/First-Bike-Kerékpárüzlet-és-Szervíz/111348582262794

 • First Bike Kerékpárüzlet, Szervíz és Webáruház bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • KROSS Kerékpár

  • kedd nov 15,2011 11:09 DU.
  • By tdomf_60d2e
  • In FB Jármű

  A lengyel KROSS kerékpárok hivatalos magyarországi forgalmazója. Kínálatunkban megtalálhatóak többek között a hegyikerékpárok (mountain bike), a túra (trekking) kerékpárok, városi (city) kerékpárok, enduro kerékpárok, gyermekkerékpárok, komfort kerékpárok, elektromos és az összehajtható (folding) kerékpárok is.
  Lengyel szó akár könnyű vagy kemény terepről, aszfaltról, vagy rendkívül extrém terepről, városról vagy erdőről, a KROSS kínálatában könnyen megtalálható a számunkra legideálisabb kerékpár.

  Facebook oldal URL: http://www.facebook.com/pages/KROSS-Kerékpár/166599003386896

 • KROSS Kerékpár bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Reklám

  Építkezés Fórum